Lindberg Precious


  • 10/05/2023

Ontdek onze gouden en platina brillen van Lindberg, al dan niet bezet met diamanten.

Lindberg Precious 

 

Als je op zoek bent naar een bril die niet alleen functioneel is, maar ook nog eens stijlvol en luxueus, dan is de Lindberg Precious-collectie iets voor jou. Deze collectie biedt een breed scala aan gouden brillen die perfect passen bij elke gezichtsvorm en persoonlijke stijl.

 

De Lindberg Precious-brillen zijn gemaakt van 18-karaats goud en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder geel, wit, rosé en zwartgoud. Deze brillen zijn niet alleen duurzaam, maar ook lichtgewicht en comfortabel om te dragen. Op meerdere monturen kunnen diamanten voorzien worden, deze zorgen nog voor een extra vleugje luxe en uitstraling.

De Lindberg Precious-collectie biedt een breed scala aan montuurvormen, zoals rechthoekig, rond en ovaal, zodat je altijd een bril kunt vinden die bij jouw gezichtsvorm past. Bovendien kun je kiezen uit verschillende soorten lenzen, zoals bifocale of multifocale lenzen, om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Naast het feit dat deze brillen functioneel zijn, zijn ze ook nog eens stijlvol en luxueus. De gouden monturen zijn al dan niet subtiel versierd met diamanten, wat zorgt voor een extra vleugje glamour. Bovendien kun je het montuur personaliseren door het toevoegen van bijvoorbeeld jouw initialen.

Meerdere keren per jaar volgen we cursussen om onze klanten ten volle te kunnen informeren over onze collectie en het kunnen geven van een uitmuntende naservice en kwaliteit. Gouden brillen met diamanten vragen immers vakmanschap en dat dragen we hoog in het vaandel.

Kortom, als je op zoek bent naar een stijlvolle en luxueuze bril die ook nog eens functioneel is, dan is de Lindberg Precious-collectie iets voor jou. Met een breed scala aan gouden monturen en lenzen om uit te kiezen, vind je gegarandeerd de perfecte bril die bij jou past.

 

Limited Editions

 

Een deel van de collectie is gelimiteerd en bestaat soms uit 20 of 50 stuks wereldwijd. Wil je zeker zijn van uniek stuk, kom dan langs en bekijk de mogelijkheden.

Wens je graag in alle rust en sereniteit deze collectie te bekijken, maak dan een afspraak.

Stay in touch

Openingsuren

  • MaGesloten
  • Din 9u - 12u30, 14u -18u30
  • Wo 9u - 12u30, 14u -18u30
  • Don 9u - 12u30, 14u -18u30
  • Vr9u - 12u30, 14u -18u30
  • Za 9u -18u00
  • ZoGesloten