Over ons

Over ons

Toen zaakvoerder Jan in 1999 afstudeerde als opticien/optometrist is hij begonnen met werken in een gerenommeerde zaak in het Hageland. Zeer snel leerde hij alle knepen van het vak en kwam hij in contact met verschillende topmerken die er gehuisvest waren. In 2004 vond hij de tijd rijp om op eigen benen te staan en nam hij in het centrum van een landelijk dorpje een optiekzaak over.

Ambitieus en steeds gedreven begon hij in 2013 een nieuwe zaak in het centrum van Tervuren en kwamen verschillende topmerken bij in het gamma: Theo Eyewear, Lindberg en Cartier zijn maar enkele namen. Tegelijkertijd werden we lid van LensOnline, de grootste contactlenswebshop uit Europa. Samen met deze partner scholen we ons regelmatig bij als het over contactlenzen gaat.

Een tijdje later kwam Anaïs meehelpen in de winkel en nog wat later maakte Yana haar intrede. Het driekoppig team staat steeds klaar voor u en gaat geen uitdaging uit de weg om u verder te helpen.

Sinds 5 januari 2021 heeft onze winkel ook een vestiging in Herentals. Optiek Haerens in Herentals was jaren een gevestigde waarde in het centrum van de stad en is overgenomen door Jan. Ook op deze plaats bieden we tal van designermerken aan. Op deze manier is de cirkel rond.
Ons volledig team staat steeds ter uwer beschikking.

  Wij zien je echt graag zien

  - Optiek De Belser

  Inzicht in zicht - Inzicht in fashion - Inzicht in design

  - Optiek De Belser
Our

Great team

Passie voor optiek

Door zelf een bril te dragen, zijn we ervaringsdeskundigen bij uitstek. En wees gerust, dat maakt echt wel een verschil!

Persoonlijk advies op maat?

Wij maken graag tijd voor jou.

Stay in touch

Openingsuren

 • MaGesloten
 • Din 9u - 12u30, 14u -18u30
 • Wo 9u - 12u30, 14u -18u30
 • Don 9u - 12u30, 14u -18u30
 • Vr9u - 12u30, 14u -18u30
 • Za 9u -18u00
 • ZoGesloten